Ugentlig dansk Meerkat / Periscope stream: Help Marketing

Meerkat periscope help marketing podcast eric ziengsSe med hver tirsdag på en live Meerkat stream eller en live Periscope stream, når jeg optager intro og outro speaken af Help Marketing podcasten. Jeg skifter mellem de to apps, så længe der ikke er fundet en decideret vinder. Streamen er meget uformel. Jeg indtaler først intro’en og redigerer den. Derefter optager jeg outrodelen og redigerer den. Til sidst redigerer jeg det hele sammen med interviewet – og wupti et færdigt afsnit af Help Marketing er på plads. Jeg ordner noterne og det tekniske. Det plejer at tage 45 min. Startstidspunktet er mellem 18.00 og 19.00. For en god ordens skyld må jeg hellere nævne, at der kan være tirsdage uden optagelser alt efter ferie, sygdom og andet.

Interaktion på Meerkat og Periscope

Hvis du vil se med og interagere, så følg min twitter handle på det tidspunkt for linket til Meerkat eller Periscope streamen. Du kan se optagelsen fra 24. marts 2015 herunder. På streamen fortæller jeg også om, hvad jeg gør. Du kan selvfølgelig stille spørgsmål og kommentere via Twitter eller i den pågældende app. Det gør det hyggeligere for alle. Så alt i alt får du mulighed for at se behind the scenes ved Help Marketing. Normalt gemmer jeg ikke optagelsen. Så det er live tilstedeværelse eller ingenting!

Meerkat og Periscope

Jeg er meget klar på at prøve nye ting af – så kom endelig med dine idéer, når vi er live. Derfor forsøger jeg mig med Meerkat og  Periscope, som er Twitters konkurrent til Meerkat. Det hele er jo behind the scenes til Help Marketing podcasten. Så hvis du vil abonnere på Help Marketing, er der tre muligheder her:

Abonnér på iTunes  Abonnér på Stitcher  RSS (Android)

 

Hjælp mig 🙂

Hvis du kan lide Help Marketing og vil give noget tilbage, så har du lidt forskellige muligheder:

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag, kurser og sparring om Content Marketing og sociale medier Brug Nochmal