Eric Ziengs er nu digital strateg hos Bolius

Eric Ziengs er nu digital strateg hos Bolius

Hvorfor jeg blev digital strateg hos Bolius, og hvordan jeg fortsætter med Nochmal ved siden af - med primært fokus på rådgivning, sparring og foredrag om content marketing.


Bolius boligejernes videnscenterEfter to måneders selvstændighed i Nochmal er jeg blevet lokket over til Bolius, hvor jeg skal sørge for, at flere husejere får glæde af Bolius’
gratis viden. Jeg bliver nu “Eric Ziengs hos Bolius” samtidig med, at jeg driver Nochmal (og bloggen) videre.

Jeg startede Nochmal i oktober 2013, efter jeg sagde op i Geelmuyden Kiese. Jeg ville rådgive B2B-virksomheder til bedre at integrere salg og marketing gennem forskellige digitale værktøjer. Eksempler er Content Marketing, Marketing Automation, CRM, sociale medier og social business.

Da jeg startede Nochmal, fik jeg overvældende positiv respons fra mit netværk og fra personer, jeg ikke kendte på forhånd. Tak for det! Jeg har mødtes med mange – herunder en del bureauer – for at tale om forskellige former for samarbejde. Derfor har jeg forskellige projekter ved siden af Bolius, som jeg glæder mig til.

Hvorfor ændre på en god start?

Det var en forrygende start på Nochmal. Midt under et møde med Pernille Højmark, hvor vi planlagde hendes julekalender, blev jeg ringet op af Bolius – ud af det blå. Bolius havde fået mig anbefalet – uden jeg vidste noget om det – af Benjamin Elberth, som for kort tid siden er startet hos Geelmuyden Kiese. Læs forresten om julekalenderen, der er et godt eksempel på content marketing.

Lidt om min nye arbejdsplads: Bolius er  boligejernes videncenter og ejet af Realdania. Bolius’ primære opgave er at gøre livet nemmere for boligejere og øge deres livskvalitet. De havde brug for en person, der kunne hjælpe med bedre udnyttelse af deres kommunikationskanaler og indhold samt tilføje nye relevante kanaler. De primære digitale kanaler var bolius.dk og Bolius’ facebook-side. Giv lige et like, når du alligevel kigger 🙂

Efter de første par møder med Bolius gik det op for mig, at stillingen ville indeholde de samme opgaver som Nochmal. I og med kemien med ledende personer i Bolius var til stede med det samme, var det ikke en svær beslutning. Derfor fortsætter jeg den gode start, men bare i andre rammer.

Eric Ziengs hos Bolius: Hvad med fremtiden i Nochmal?

Ud over at færdiggøre planlagte aftaler og opgaver vil jeg fremover tage opgaver i Nochmal, som lever op til følgende kriterier:

  • Det skal være lærerigt for kunden og mig.

  • Det skal være sjovt.

  • Der skal være god økonomi i det.

  • Det skal gøre en forskel.

  • Opgaverne kan ikke være af større karakter, og derfor fokuserer jeg på rådgivning, kurser og foredrag snarere end eksekvering.

Ud over det vil jeg stadig dele min erfaring fra arbejdet i Bolius og Nochmal på denne blog. Følg nyhedsbrevet, så du ikke går glip af noget.

Tak for, at du læste med. Jeg håber fortsat at kunne søge hjælp og inspiration i mit netværk. Jeg er bare bedre med støtte fra dig.

Jeg hjælper også meget gerne – bare sig til! Vi ses på Twitter, LinkedIn eller i andre kanaler.

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric