Velkommen til Nochmal – content marketing og salg

Nochmal.dk (og vores logo) er i beta. Det arbejder vi på, mens vi rådgiver om Content Marketing, sociale medier og PR med fokus på at øge salg. Vi arbejder mest med B2B og henvender os til salgs- og marketingsdirektører og tilsvarende titler. En bærende tanke bag Nochmal er, at de fleste virksomheder glemmer en vigtig konkurrent: Medier, der fokuserer på dit område – det kommer der et blogindlæg om snart.

Jeg hedder Eric Ziengs og står bag Nochmal. Jeg har arbejdet med kommunikation og marketing i over syv år. De seneste tre år i et af Skandinaviens førende kommunikationsbureauer, Geelmuyden Kiese. Jeg har rådgivet kunder som Microsoft, Sampension, Nestlé, NetDesign (nu TDC), Kaspersky, Trend Micro, Philips, Motorola, Linksys, Sony og Nikon. Nu kom tiden til at gå selvstændig og sætte fokus på digital salgsorienteret marketing for virksomheder, der arbejder strategisk og langsigtet. Content Marketing fylder meget i den sammenhæng.

Fremover vil jeg fylde denne blog med gode råd, analyser og skæve perspektiver på Content Marketing, der øger det langsigtede salg. Så læs med og kommentér eller tilmeld dig til nyhedsbrevet her til højre. Vi glæder os til dialogen med dig!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric