Eric Ziengs

eric Ziengs nochmal jakke

Min mission er ganske enkelt at være med til at gøre hele den digitale marketingbranche bedre og øge vores kompetencer, og ikke mindst sætte fokus på, hvordan vi kan opnå succes ved at hjælpe andre (heraf min egen podcast Help Marketing med selv samme fokus).

Eric Ziengs som konsulent for din virksomhed

Jeg arbejder med Content Marketing, sociale medier og synergierne mellem marketingsplatforme. Det lyder fancy, men kort sagt er mit mål er at hjælpe virksomheder skabe bedre forretning ved at kommunikere og bruge marketing Jeg er bedst i situationer, hvor virksomheder tænker langsigtet og har en ærlig tilgang til omverden. Jeg er allergisk over for corporate bullshit.

Virksomheder skal opførere sig ordentligt over for omverden og formå at tjene penge. Det er the basics. Når det er på plads, handler det om at skabe konstruktive relationer til stort set alle stakeholdere: Medarbejdere, kunder, leverandører, ejere, konkurrenter, pressen, leads, medarbejdere og kunder (det er ikke en fejl, at jeg nævner to grupper to gange). Det er her marketing kommer ind i billedet. Har du styr på det, er det svært ikke at opnå succes. Det kan jeg hjælpe dig og din virksomhed med!

Konkret laver Eric Ziengs lidt af hvert

  • Foredrag om ovenstående – både til konferencer og internt hos virksomheder
  • Konsulentydelser inden for samme områder – primært med fokus på sparring og analyse
  • Blogger om de selv samme emner her hos Nochmal, på andrer blogs og udtaler mig til pressen
  • Er vært på podcastsen Help Marketing
  • Driver podcaststats.dk
  • Underviser hos IBA
  • Har udgivet Help Marketing Bogen – en grundbog i digital markedsføring

Jeg driver Nochmal ved siden af mit primære arbejde i Bolius hvor jeg er leder for udbredelse og relation. Bolius arbejdede faktisk med Content Marketing, inden begrebet blev til et hype. Jeg bruger min erfaring fra Bolius og mine otte år i bureaubranchen i Nochmal.

Pinterest har jeg samlet logoerne for de virksomheder, jeg har arbejdet for enten direkte eller hjulpet med konsulentydelser. Og ellers kan du se min karriere på LinkedIn.

Jeg er desuden medejer af et træningcenter, hvor der er fokus på performance og fysioterapi. Det hedder PerformanceLab og ligger i København.

Kontakt Eric Ziengs

Det nemmeste er at maile og tweete. På nær brevduer er de fleste kommunikationskanaler tilgængelige 🙂

Nochmal
Magnoliavej 4, 1. tv
2000 Frederiksberg

Har du brug for en ekspertudtalelse om Content Marketing, digital markedsføring eller podcasting, så tjek min presseside her.

Nochmals CVR-nummer: 29056323 og P-nummer: 1011816076. Du kan også finde Nochmal på Virk.dk.

Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric