Infografik: Danske hashtags til kommunikation og marketing

Danske hashtags infografik teaserHvilke danske hashtags skal du bruge, når du arbejder med kommunikation og marketing? Det ligger i fingerspidserne, når du arbejder med hashtags til dagligt, men inden da er det rart med et cheat sheet. 

I denne infograf har jeg samlet de ni danske hashtags, jeg mener er de vigtigste for dig, der arbejder med marketing og kommunikation. Du kan selv vurdere hvor anerkendt hashtaggene er. Bare se på hvor ofte de bruges på en måned. Det er ikke de mest brugte, men mest relevante – fra mit synspunkt. Du er velkommen til at dele infografikken på Facebook, Twitter, Pinterest eller lægge på din egen hjemmeside så meget, som du vil. Og du er sød, hvis du henviser til nochmal.dk/hashtag eller @ericziengs.

Der er lidt lobby-arbejde fra min side – det indrømmer jeg gerne. Det handler om hashtagget #komdk, som ville være fint, at vi brugte lidt mere, så vi bedre kan diskutere kommunikation og marketing på Twitter i Danmark. Ved du ikke præcis, hvordan du bruger hashtags, så læs en fin guide her.

Hæng de danske hashtags på toilettet

Infografikken er i lav opløsning til web og social media brug. Klik her, hvis du vil have tilsendt infografikken i høj opløsning til print. Jeg sender dig infografikken, og du får samtidig mit nyhedsbrev om Content Marketing og sociale medier – du kan altid afmelde. Et lille fif er at hænge den på toilettet, så dine kolleger ikke kan undgå at læse infografikken (det var sådan jeg lærte det fonetiske bogstaver på universitetet). Ét print over cisternen og ét print i siddehøjde.

Læs også hvordan du tjener penge på Twitter.

danske hashtage marketing kommunikation nochmal lav

 

De 9 vigtigste danske hashtags om kommunikation og marketing

Jeg har rangordnet de ni vigtigste danske hashtags om kommunikation og marketing med tallet for hvor ofte det enkelte hashtag bruges på en måned. Tallene er fra overskrift.dk-tjenesten baseret på første kvartal 2015. Jeg opdaterer infografikken kvartalsvis.

  • #dkmedier – brugt 7.331 per måned
  • #komdk – brugt 139 gange per måned
  • #dkpol – brugt 49.266 gange per måned
  • #dkbiz– brugt 1.488 gange per måned
  • #twitterhjerne – brugt 3.719 gange per måned
  • #jobdk – brugt 1.447 gange per måned
  • #smdk – brugt 1.596 gange per måned
  • #twedagsbar – brugt 259 gange per måned
  • #dkledelse– brugt 189 gange per måned

Klik her, hvis du vil have tilsendt infografikken i høj opløsning til print.

Har jeg glemt et hashtag? Eller har du forslag til en anden prioritering? Skriv herunder i kommentarerne!

Tak til @marcus_stoltze og @anitaxcph for at læse korrektur på infografikken.

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag, kurser og sparring om Content Marketing og sociale medier Brug Nochmal