Infografik: Danske politiske hashtags

danske politiske hashtags teaser nochmalEn stor del af politikerne er på Twitter. Det sociale medie udmærker sig ellers ved ikke at have stor folkelig opbakning. Det betyder, at du ret nemt kan diskutere politik med politikerne via Twitter. Men hvilke danske politikse hashtags skal du bruge? Brug dette cheat sheet! Også smart hvis du vil påvirke den politiske debat!

I denne infograf har jeg samlet de mest brugte danske politiske hashtags. For hvert hashtag kan du se, hvor meget det bruges i løbet af en måned. Du er velkommen til at dele infografikken på Facebook, Twitter, Pinterest mv. eller lægge på din egen hjemmeside så meget, som du vil. Og du er sød, hvis du henviser til nochmal.dk/polhashtag eller @ericziengs.

Ved du ikke præcis, hvordan du bruger hashtags, så læs en fin guide her.

Hæng de danske politiske hashtags på toilettet

Et lille fif er at hænge infografikken på toilettet, så dine kolleger ikke kan undgå at læse infografikken (det var sådan jeg lærte det fonetiske bogstaver på universitetet). Ét print over cisternen og ét print i siddehøjde.

Læs også: Infografik: Danske hashtags til kommunikation og marketing

danske politiske hashtage nochmal high

De 22 vigtigste danske politiske hashtags

Herunder kan du gå direkte til de forskellige hashtags på Twitter. Tallene er fra overskrift.dk-tjenesten baseret på tal fra februar, marts og april 2015. Jeg opdaterer infografikken løbende.

Læs også: Infografik: Danske hashtags til kommunikation og marketing

Mangler der et hashtag? Skriv det i kommentarerne, så tager jeg det med i overvejelserne ved næste opdatering.

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag, kurser og sparring om Content Marketing og sociale medier Brug Nochmal