HM043: 8 konkrete råd der forbedrer din online markedsføring

Vi gennemgår otte konkrete markedsføringsråd, som du kan starte på lige med det samme, fra otte markedsføringseksperter. Lyt med og få inspiration til med en lille indsats gøre en stor forskel i din online markedsføring. Det gennemgår vi i afsnit 43 af Help Marketing.

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

Ugentligt podcast om marketing, salg og ledelse

Help Marketing podcasten er lavet for dig, der arbejder med digital marketing, salg og ledelse, og som gerne vil opnå succes ved at hjælpe andre. Værten er Eric Ziengs. Help Marketing produceres af Nochmal.

Baggrunden for Help Marketing er, at jeg gerne vil have, at vi alle bliver en lille smule bedre til at hjælpe hinanden. Hvorfor? Fordi det gør hverdagen rarere for alle. Men i lige så høj grad, fordi det i mine øjne er den bedste måde at skabe succes for sig selv, da man opbygger værdifulde relationer.

Dette er et specielt afsnit med fokus på gode råd fra dygtige markedsføringseksperter. Få et overblik over de 8 eksperter herunder.

8 marketingseksperter giver gode råd til online markedsføring i Help Marketing

Læs om hvem de er og lyt til afsnittet herunder for at få deres gode råd. Og husk at du kan blive Help Marketing ambassadør og støtte podcasten på mange forskellige måder.

Help Marketing Phillip Rasmussen foto

Philip Rasmussen

Første råd kommer fra Philip Rasmussen, som er social media manager hos SteelSeries. Philip arbejder med strategi og det taktiske på sociale medier samtidig med, at han er community manager, hvor han bl.a. svarer på henvendelser på Facebook, Twitter, Instagram og Reddit. Lyt til hele afsnit 27 om Reddit her. 

 

Help Marketing Lars Skjoldby foto SEOLars Skjoldby

Andet råd kommer fra Lars Skjoldby fra Skjoldby & Co som er specialist i markedsføring på Google. Han hjælper virksomheder med at blive fundet på Google, så de kan få flere besøgende og dermed få flere kunder via hjemmesiden. Lyt til hele afsnit 26 om SEO her. 

 

Thomas Bigum Help MarketingThomas Bigum

Tredje råd kommer fra Thomas Bigum, der er ekspert i Sociale medier, fra Bigum & Co. Han hjælper virksomheder med at knytte og dyrke relationer med deres kunder og leads. Thomas beskæftiger sig ikke kun med ROI på sociale medier, men med hele online marketing spektret fra SEO, email-marketing til strategi. Lyt til hele afsnit 24 om ROI i sociale medier her. 

 

Help Marketing David Lorentzen FotoDavid Lorentzen

Fjerde råd kommer fra David Lorentzen, som er seniorrådgiver hos reklamebureauet Kindly. David er en af Danmarks førende Facebook annonceringseksperter. Han hjælper virksomheder med at understøtte deres kommunikation på Facebook, kun via den betalte del. Mere konkret betyder det, at David laver Facebook-målgrupper i annoncesystemet og arbejder med virksomhedens salgstragter for at konvertere flest mulige relevante brugere gennem de rigtige budskaber. Lyt til hele afsnit 20 om Facebook annoncering her.

 

Help Marketing Lasse From fotoLasse From

Femte råd kommer fra Lasse From, der er social media specialist hos DR, hvor han bl.a. driver P3 Nyhedernes Snapchat konto. Han driver desuden sin egen konsulent virksomhed 140tegn.dk. Hans råd er om Snapchat. Lyt til hele afsnit 16 om Snapchat her. 

 

Help Marketing Maj Wismann fotoMaj Wismann

Sjette råd kommer fra Websexolog.dk, hvor hun hjælper kvinder med at få deres sexlyst tilbage og få styr på parforholdet. Hun driver desuden Onlinebiz, hvor hun er online markedsføringsmentor. Lyt til hele afsnit 15 om at få mere energi på jobbet her. 

 

Help Marketing Jakob Lund fotoJacob Lund

Syvende råd kommer fra Jakob Damgaard Lund, der er forfatter til bøger om Kim og Buster Larsen. Han driver derudover sit enmandsbureau AnslagLyt til hele afsnit 13 om at tjene penge som skribent her.

 

 

Mad Marketing by Marcus SheridanMarkus Sheridan

Ottende råd kommer fra Marcus Sheridan, som er The Sales Lion. Han driver et content marketing-bureau og holder foredrag om content marketing. Marcus underviser desuden i, hvordan virksomheder og bureauer får ”buy in” på content marketing gennem stærke content marketing argumenter. Lyt til hele afsnit 12 om at overtale virksomheden til at arbejde med Content Marketing her.

Bonus

I de normale afsnit deler jeg et online værktøj, der gør dit liv med online markedsføring lidt nemmere. Fordi dette er en sommer speciel, er der ikke noget Ugens Content Marketing Værktøj, men jeg har samlet alle værktøjerne fra alle afsnit af Help Marketing her.

Har du gode forslag til at gøre andres dagligdag med markedsføringsarbejdet lidt nemmere? Skriv dem meget gerne i kommentarerne herunder!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric
[index]
[index]