HM043: 8 konkrete råd der forbedrer din online markedsføring

Vi gennemgår otte konkrete markedsføringsråd, som du kan starte på lige med det samme, fra otte markedsføringseksperter. Lyt med og få inspiration til med en lille indsats gøre en stor forskel i din online markedsføring. Det gennemgår vi i afsnit 43 af Help Marketing.

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

Ugentligt podcast om marketing, salg og ledelse

Dette er et specielt afsnit med fokus på gode råd fra dygtige markedsføringseksperter. Få et overblik over de 8 eksperter herunder.

8 marketingseksperter giver gode råd til online markedsføring i Help Marketing

Læs om hvem de er og lyt til afsnittet herunder for at få deres gode råd.

Help Marketing Phillip Rasmussen foto

Philip Rasmussen

Første råd kommer fra Philip Rasmussen, som er social media manager hos SteelSeries. Philip arbejder med strategi og det taktiske på sociale medier samtidig med, at han er community manager, hvor han bl.a. svarer på henvendelser på Facebook, Twitter, Instagram og Reddit.

Se også:

Help Marketing Lars Skjoldby foto SEOLars Skjoldby

Andet råd kommer fra Lars Skjoldby fra Skjoldby & Co som er specialist i markedsføring på Google. Han hjælper virksomheder med at blive fundet på Google, så de kan få flere besøgende og dermed få flere kunder via hjemmesiden.

Se også:

Thomas Bigum Help MarketingThomas Bigum

Tredje råd kommer fra Thomas Bigum, der er ekspert i Sociale medier, fra Bigum & Co. Han hjælper virksomheder med at knytte og dyrke relationer med deres kunder og leads. Thomas beskæftiger sig ikke kun med ROI på sociale medier, men med hele online marketing spektret fra SEO, email-marketing til strategi.

Se også:

Help Marketing David Lorentzen FotoDavid Lorentzen

Fjerde råd kommer fra David Lorentzen, som er seniorrådgiver hos reklamebureauet Kindly. David er en af Danmarks førende Facebook annonceringseksperter. Han hjælper virksomheder med at understøtte deres kommunikation på Facebook, kun via den betalte del. Mere konkret betyder det, at David laver Facebook-målgrupper i annoncesystemet og arbejder med virksomhedens salgstragter for at konvertere flest mulige relevante brugere gennem de rigtige budskaber.

Se også:

Help Marketing Lasse From fotoLasse From

Femte råd kommer fra Lasse From, der er social media specialist hos DR, hvor han bl.a. driver P3 Nyhedernes Snapchat konto. Hans råd er om Snapchat.

 

Se også:

Help Marketing Maj Wismann fotoMaj Wismann

Sjette råd kommer fra Websexolog.dk, hvor hun hjælper kvinder med at få deres sexlyst tilbage og få styr på parforholdet. Hun driver desuden Onlinebiz, hvor hun er online markedsføringsmentor.

Se også:

Help Marketing Jakob Lund fotoJacob Lund

Syvende råd kommer fra Jakob Damgaard Lund, der er forfatter til bøger om Kim og Buster Larsen. Han driver derudover sit enmandsbureau Anslag.

 

Se også:

Mad Marketing by Marcus SheridanMarkus Sheridan

Ottende råd kommer fra Marcus Sheridan, som er The Sales Lion. Han driver et content marketing-bureau og holder foredrag om content marketing. Marcus underviser desuden i, hvordan virksomheder og bureauer får ”buy in” på content marketing gennem stærke content marketing argumenter.
Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric