HM265: SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD 🍋

Hvordan blev afsnit 254 af Help Marketing til en bog ved navn Sur for en Sikkerheds Skyld? Mikael Kamber er tilbage i Help Marketing for sammen med Eric at fortælle om processen for deres nyeste bog, der udkommer 20. august 2020.  Frem til 20. august får du 20% rabat på bogen ved at bruge koden "SUR20" hos Saxo.

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

Hvordan blev afsnit 254 af Help Marketing til en bog ved navn Sur for en Sikkerheds Skyld? Mikael Kamber er tilbage i Help Marketing for sammen med Eric at fortælle om processen for deres nyeste bog, der udkom i august 2020.

Månedens gæst: Mikael Kamber

De fleste kender formentlig Mikael Kamber som nyhedsvært på TV 2, men Help Marketing lyttere husker ham også fra afsnit 254 af denne podcast, hvor vi talte om positiv psykologi.

Mikael arbejder med positiv psykologi gennem foredrag, kurser og bøger. Du kan høre og læse mere fra Mikael på hans YouTube-kanal, hans blog og selvfølgelig hans nyeste bog der er skrevet “i samtale” med Eric, Sur for en Sikkerheds Skyld?

Hvordan blev Sur for en Sikkerheds Skyld? til?

Mikael fik positiv feedback på sin medvirken i Help Marketing 254 om positiv psykologi. Så Mikael og Eric satte sig for at udbrede viden om emnet på en letforståelig måde, der også gør op med misforståelserne om emnet.

Processen inkluderede en del bruger-feedback, som gjorde bogen bedre. Derudover blev der selvfølgelig arbejdet med faglig feedback, layout – herunder 🍋 – og illustrationer.

Mikael arbejdede ud fra en journalistik og den klassiske forfatterbaggrund, mens Eric tilføjede et mere markedsføringsorienteret blik på processen. Det til sammen mundede ud i en stærk bog, som allerede før den udkommer har fået en masse ros.

Lige efter optagelsen af podcasten lå Sur for en Sikkerheds Skyld nr 1 på listen over bedst sælgende bøger i Danmark hos Saxo. Se screenshot. Det er begge forfattere meget stolte over. Et kæmpe tak for den store interesse!

 

Se også:

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric