HM240: Jeg har det ret svært med Facebook #22

Eric indrømmer sit hadforhold til Facebook - ikke had/kærlighed med had/indrømmelse af nødvendighed-forhold. Det gør ondt at kaste penge efter en virksomhed, man har det svært med. Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

22 af 24. Help Marketing Julekalenderen består af 24 afsnit med gode råd fra gæster – du kan også lytte med selvom det ikke er jul. Eric indrømmer sit hadforhold til Facebook – ikke had/kærlighed med had/indrømmelse af nødvendighed-forhold. Det gør ondt at kaste penge efter en virksomhed, man har det svært med.

I julekalenderen er der Help Marketing Bøger på spil. Det eneste du behøver at gøre er at sende dit spørgsmål til Help Marketing, så Eric kan svare på det i et kommende brevkasseafsnit. Eric vælger tre vindere blandt alle spørgsmål. Konkurrencen kører til 24. december 2018. Bøgerne sendes i starten af 2019 som forsinkede julegaver. Vinderne får direkte besked.

Stil dit spørgsmål her eller mail eric på [email protected].

Gæsten i dag kender vi fra afsnit 205. Klik på linket for at læse noterne eller lytte med på hjemmeside. Alternativt kan du scrolle ned i din podcast app for at lytte til afsnittet.

Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric