HM239: Hvis du ikke kan vise resultater, så vis proces #21

Eric fortæller i dag om, hvad du kan gøre, når du ikke når dine mål. Hvordan kan du alligevel gøre dine kunder, kolleger og chefer nogenlunde tilfredse? Det handler om procesformidling.

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

20 af 24. Help Marketing Julekalenderen består af 24 afsnit med gode råd fra gæster – du kan også lytte med selvom det ikke er jul. Eric fortæller i dag om, hvad du kan gøre, når du ikke når dine mål. Hvordan kan du alligevel gøre dine kunder, kolleger og chefer nogenlunde tilfredse? Det handler om procesformidling.

I julekalenderen er der Help Marketing Bøger på spil. Det eneste du behøver at gøre er at sende dit spørgsmål til Help Marketing, så Eric kan svare på det i et kommende brevkasseafsnit. Eric vælger tre vindere blandt alle spørgsmål. Konkurrencen kører til 24. december 2018. Bøgerne sendes i starten af 2019 som forsinkede julegaver. Vinderne får direkte besked.

Stil dit spørgsmål her eller mail eric på [email protected].

Gæsten i dag kender vi fra afsnit 19. Klik på linket for at læse noterne eller lytte med på hjemmeside. Alternativt kan du scrolle ned i din podcast app for at lytte til afsnittet.

Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric