HM235: Om at overtale andre (Cialdini) #17

Eric kigger i dag på Cialdinies 6 principles for persuasion - hvor kan vi overtale kunder, leads og endda kollegerne og chefen? Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

17 af 24. Help Marketing Julekalenderen består af 24 afsnit med gode råd fra gæster – du kan også lytte med selvom det ikke er jul. I dag tegner Eric – tegn og gæt style. Hvorfor giver det mening at bruge white boards inden du tegner kunderejser digitalt? Og hvorfor skal du gøre det inden du overhovedet går i gang med at sætte noget op i Facebook, email,

I julekalenderen er der Help Marketing Bøger på spil. Det eneste du behøver at gøre er at sende dit spørgsmål til Help Marketing, så Eric kan svare på det i et kommende brevkasseafsnit. Eric vælger tre vindere blandt alle spørgsmål. Konkurrencen kører til 24. december 2018. Bøgerne sendes i starten af 2019 som forsinkede julegaver. Vinderne får direkte besked.

Stil dit spørgsmål her eller mail eric på [email protected].

Gæsten i dag kender vi fra afsnit 161. Klik på linket for at læse noterne eller lytte med på hjemmeside. Alternativt kan du scrolle ned i din podcast app for at lytte til afsnittet.

Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric