HM236: Tegn kunderejserne inden du sætter dem op #18

I dag tegner Eric - tegn og gæt style. Hvorfor giver det mening at bruge white boards inden du tegner kunderejser digitalt? Og hvorfor skal du gøre det inden du overhovedet går i gang med at sætte noget op i Facebook, email, hjemmesiden mv? Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

17 af 24. Help Marketing Julekalenderen består af 24 afsnit med gode råd fra gæster – du kan også lytte med selvom det ikke er jul. I dag tegner Eric – tegn og gæt style. Hvorfor giver det mening at bruge white boards inden du tegner kunderejser digitalt? Og hvorfor skal du gøre det inden du overhovedet går i gang med at sætte noget op i Facebook, email, hjemmesiden mv?

I julekalenderen er der Help Marketing Bøger på spil. Det eneste du behøver at gøre er at sende dit spørgsmål til Help Marketing, så Eric kan svare på det i et kommende brevkasseafsnit. Eric vælger tre vindere blandt alle spørgsmål. Konkurrencen kører til 24. december 2018. Bøgerne sendes i starten af 2019 som forsinkede julegaver. Vinderne får direkte besked.

Stil dit spørgsmål her eller mail eric på podcast@nochmal.dk.

Gæsten i dag kender vi fra afsnit 161. Klik på linket for at læse noterne eller lytte med på hjemmeside. Alternativt kan du scrolle ned i din podcast app for at lytte til afsnittet.

Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag, kurser og sparring om Content Marketing og sociale medier Brug Nochmal
[index]
[index]