HM131: PerformanceLab – Erics nye virksomhed #13

I dag handler afsnittet om noget helt nyt Eric har begivet sig ud i! Eric har investeret i en træningsklinik for elitesportsudøvere. Hør hvordan det spiller ind i forhold til Bolius, til Nochmal og Help Marketing produkterne. Du kan se mere på performance.dk om træningskliniken Performance Lab. 

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

13 af 24. I dag handler afsnittet om noget helt nyt Eric har begivet sig ud i! Eric har investeret i en træningsklinik for elitesportsudøvere. Hør hvordan det spiller ind i forhold til Bolius, til Nochmal og Help Marketing produkterne. Du kan læse mere på performance.dk om træningskliniken Performance Lab.

Afsnittet er selvfølgelig stadig en del af Help Marketing Julekalenderen, der består af 24 afsnit med gode råd fra gæster.

I julekalenderen er der Help Marketing Bøger på spil. Det eneste du behøver at gøre er at sende dit spørgsmål til Help Marketing, så Eric kan svare på det i et kommende brevkasseafsnit. Eric vælger tre vindere blandt alle spørgsmål. Konkurrencen kører til 24. december 2018. Bøgerne sendes i starten af 2019 som forsinkede julegaver. Vinderne får direkte besked.

Stil dit spørgsmål her eller mail eric på [email protected].

Gæsten i dag kender vi fra afsnit 138. Klik på linket for at læse noterne eller lytte med på hjemmeside. Alternativt kan du scrolle ned i din podcast app for at lytte til afsnittet.

Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric