HM232: DISC/EASI – kend din profil I #14

Eric gennemgår i dag 2 af de 4 profiltyper, der kan hjælpe dig til at forstå dig selv bedre - og gør dig bedre i stand til at samarbejde med kollegerne. Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

14 af 24. Help Marketing Julekalenderen består af 24 afsnit med gode råd fra gæster – du kan også lytte med selvom det ikke er jul. Eric gennemgår i dag 2 af de 4 profiltyper, der kan hjælpe dig til at forstå dig selv bedre – og gør dig bedre i stand til at samarbejde med kollegerne.

I julekalenderen er der Help Marketing Bøger på spil. Det eneste du behøver at gøre er at sende dit spørgsmål til Help Marketing, så Eric kan svare på det i et kommende brevkasseafsnit. Eric vælger tre vindere blandt alle spørgsmål. Konkurrencen kører til 24. december 2018. Bøgerne sendes i starten af 2019 som forsinkede julegaver. Vinderne får direkte besked.

Stil dit spørgsmål her eller mail eric på podcast@nochmal.dk.

Gæsten i dag kender vi fra afsnit 22. Klik på linket for at læse noterne eller lytte med på hjemmeside. Alternativt kan du scrolle ned i din podcast app for at lytte til afsnittet.

Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric