HM224: Mega svært – at briefe andre rigtigt #6

I dag fortæller Eric fortæller om udfordringen med at give opgaver videre til andre. Der sker mange fejl i overlevering af opgaver - og det koster både i tid, det koster i form af frustration og godt kollegialt samarbejde. 

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

6 af 24. Help Marketing Julekalenderen kører derudaf. 24 afsnit med gode råd fra gæster. I dag fortæller Eric fortæller om udfordringen med at give opgaver videre til andre. Der sker mange fejl i overlevering af opgaver – og det koster både i tid, det koster i form af frustration og godt kollegialt samarbejde.

I julekalenderen er der Help Marketing Bøger på spil. Det eneste du behøver at gøre er at sende dit spørgsmål til Help Marketing, så Eric kan svare på det i et kommende brevkasseafsnit. Eric vælger tre vindere blandt alle spørgsmål. Konkurrencen kører til 24. december 2018. Bøgerne sendes i starten af 2019 som forsinkede julegaver. Vinderne får direkte besked.

Stil dit spørgsmål her eller mail eric på podcast@nochmal.dk.

Gæsterne i dag kender vi fra afsnit 162 og 70. Klik på linksene for at læse noterne eller lytte med på hjemmeside. Alternativt kan du scrolle ned i din podcast app for at lytte til de to afsnit.

Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag, kurser og sparring om Content Marketing og sociale medier Brug Nochmal
[index]
[index]