Mere end bare omtale i medierne med digital PR

(Webinaret blev afholdt i efteråret 2016, vi regner med at vende tilbage med webinarer i efteråret 2017 – få en mail når vi er klar ved at tilmelde dig nederst på siden.)

Digital PR

Arbejder du med PR men vil have mere ud af det end bare omtale i et medie? Så deltag i vores webinar gratis. Vi taler om hvordan du kan slå SEO-fluen og PR-fluen med et smæk. Vi taler også om hvordan du kommer igennem til journalister, der gerne vil høre din historie. Så undgår du også at irritere de andre journalister. Hvordan laver du den helt rigtige historie, der både kan fungere som Content Marketing og som PR? Hvordan bruger du Twitter i PR? Anita og Eric giver dig de gode råd, de gode værktøjer og de gode eksempler (og måske nogle dårlige eksempler til skræk og advarsel).

I dagene op til webinaret får du mulighed for at byde ind med dine konkrete udfordringer. De input forsøger vi at integrere i webinaret, hvilket betyder at du får Anita og Erics løsningsforslag, men også mulighed for at få inputs fra de andre deltagere til webinaret.

På den måde er webinaret også skræddersyet til dig! Vi tager udgangspunkt i lige netop din situation, så webinaret bliver så relevant som muligt. Det betyder også, at du skal møde op, når du melder dig til 🙂

Digital PR: Mere end blot en pressemeddelelse

Her er nogle af tingene du lærer:

  • Anita og Eric deler en masse cases fra den virkelige verden
  • Du får helt konkrete løsningsforslag til succes med at udtænke de helt rigtige historier og hvordan du pitcher dem
  • Din PR-indsats kan understøtte dit SEO-arbejde
  • Uundværdlige værktøjer til hverdagen
  • Du kan stille dine spørgsmål og få svar med det samme
  • 90. min webinar

Meld dig til webinaret nu – gratis

Meld dig til ved at skrive dit navn og din mailadresse herunder. Du melder dig samtidig til Anita, Erics og IBA’s nyhedsbreve. Du kan altid melde fra igen. Webinaret udbydes i samarbejde med IBA Erhversakademi Kolding.

 

[optin-monster-shortcode id="o3dbxnxahrpa9vks"]
Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric