Facebook for fattigrøve

Torsdag d. 27. oktober 2016 havde vi det første Help Marketing Webinar. Der var over 700 tilmeldte! Vi tænker at afholde det igen til efteråret 2017.

Fattigrøvs-Facebook (succes på Facebook – helt gratis)

Facebook for fattigrøve er til dig, der ikke har en stor bunke penge i ryggen til din markedsføringsindsats på sociale medier. Du kan komme rigtig langt uden budgetter på Facebook, men det kræver forarbejde og stærk eksekvering.

I webinaret tager Anita og Eric dig igennem alle processerne – lige fra planlægning til eksekvering og analyse af din indsats på Facebook.

I dagene op til webinaret får du mulighed for at byde ind med dine konkrete udfordringer. De input forsøger vi at integrere i webinaret, hvilket betyder at du får Anita og Erics løsningsforslag, men også mulighed for at få inputs fra de andre deltagere til webinaret.

‘På den måde er webinaret også skræddersyet til dig! Vi tager udgangspunkt i lige netop din situation, så webinaret bliver så relevant som muligt. Det betyder også, at du skal møde op, når du melder dig til 🙂

Organisk Facebook

Her er nogle af tingene du lærer:

  • Anita og Eric deler en masse cases fra den virkelige verden
  • Du får 5 helt konkrete løsningsforslag til succes på Facebook uden budgetter
  • Uundværdlige værktøjer til hverdagen
  • Du kan stille dine spørgsmål og få svar med det samme
  • 90 min. webinar

Meld dig til webinaret nu – gratis

Meld dig til ved at skrive dit navn og din mailadresse herunder. Du melder dig samtidig til Anita, Erics og IBA’s nyhedsbreve. Du kan altid melde fra igen. Webinaret udbydes i samarbejde med IBA Erhversakademi Kolding. Du får et hurtigt råd på videoen herunder allerede nu!

[optin-monster-shortcode id="o3dbxnxahrpa9vks"]
Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric