Argumenterne der sikrer dig et større markedsføringsbudget

(Webinaret blev afholdt i efteråret 2016, vi regner med at vende tilbage med webinarer i efteråret 2017 – få en mail når vi er klar ved at tilmelde dig nederst på siden.)

Argumenterne der sikrer et større budget til din markedsføring

Nok kan man komme langt i sin markedsføring på sociale medier selvom man ikke har et stort budget, men du kan opnå endnu bedre resultater for virksomheden, hvis du har et budget til at understøtte indsatsen. Det giver ganske givet også en tand sjovere…

Et af hovedingredienserne, når du skal overtale chefen til at dedikere et (større) budget til sociale medier, er at tydeliggøre mediernes bidrag til virksomheden. Du skal kunne fremvise værdien med helt konkrete eksempler.

I webinaret giver Eric og Anita dig deres bedste og mest konkrete tips til at overtale din chef. De deler ud af egne erfaringer, og deler do’s and don’t’s.

I dagene op til webinaret får du mulighed for at byde ind med dine konkrete udfordringer. De input forsøger vi at integrere i webinaret, hvilket betyder at du får Anita og Erics løsningsforslag, men også mulighed for at få inputs fra de andre deltagere til webinaret.

‘På den måde er webinaret også skræddersyet til dig! Vi tager udgangspunkt i lige netop din situation, så webinaret bliver så relevant som muligt. Det betyder også, at du skal møde op, når du melder dig til 🙂

Argumenter for et større budget

Her er nogle af tingene du lærer:

  • Overtalelsesteknikker
  • Hvordan du konkretiserer og fremviser mediets værdi
  • Værktøj til formålet, som hjælper dig i processen
  • Svar på dine spørgsmål og udfordringer
  • 90. min webinar

Meld dig til webinaret nu – gratis

Meld dig til ved at skrive dit navn og din mailadresse herunder. Du melder dig samtidig til Anita, Erics og IBA’s nyhedsbreve. Du kan altid melde fra igen. Webinaret udbydes i samarbejde med IBA Erhversakademi Kolding.

[optin-monster-shortcode id="tacxgllil4sraycl"]
[optin-monster-shortcode id="o3dbxnxahrpa9vks"]
Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric