Gratis webinarer om online markedsføring og kommunikation

Anita Lykke Klausen og jeg har slået os sammen og lancerer en række webinarer – helt gratis. De er til dig, der gerne vil blive klogere på PR, sociale medier, salg, neuromarketing og hvordan man generelt fanger folks opmærksomhed. Vi vil gerne dele vores kærlighed for marketing og kommunikation med dig!

Vi har begge egne firmaer – men arbejder samtidig i Bolius, som arbejder benhårdt med marketing og kommunikation. Så vi har masser af eksempler fra hverdagen, som vi selv har testet af.

Vi holder pause med webinarer, men vender tilbage!

Webinarer om markedsføring og kommunikation giver dig blandt andet:

  • Mulighed for at lære tricks af de bedste
  • Indblik i hvordan eksperterne arbejder
  • Mulighed for at stille spørgsmål, da det er live
  • Danske eksempler, vi har testet af

..og du kommer med i fællesskabet og får mulighed for at lære af andre seje online marketers!

Tilmeld dig vores 3 webinarer:

Har du spørgsmål til de specifikke emner? Skriv til os på Twitter, hvad du helst vil høre om! Du fanger os på @Ericziengs og @anitaxcph.

 

Hvordan fungerer webinarer?

De endelige datoer og emner er endnu ikke helt på plads. Så snart de er, sender vi dig en mail. Derefter kan du melde dig til. Skynd dig at tilmelde dig nederst på siden, så du får besked som den første, når det hele er på plads.

Dagen før selve webinaret modtager du en mail med et link, som du skal bruge til at være med, som du logger ind på 10 min. før vi går i gang. Du kan sidde ved din computer hvor som helst – bare der er adgang til internettet.

Om Anita Lykke Klausen og Eric Ziengs

Eric er Digital Strateg hos Bolius og er ekspert inden for Content Marketing og Podcasting. Eric står bag Nochmal og Help Marketing-podcasten. Anita er Social Media Manager hos Bolius og er specialiseret i neuromarketing og sociale medier. Anita står bag Anitaxcph og medvært på Digitale Tanker-podcasten. Help Marketing Webinarer udbydes i samarbejde med IBA Erhversakademi Kolding.

Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af vores webinarer, så tilmeld dig herunder. Vi sender en mail, når vi starter igen.

[optin-monster-shortcode id=”o3dbxnxahrpa9vks”]

Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric