HM228: Lokke nye kunder til med gaver og pisse eksisterende kunder af #10

Eric fortæller om eksisterende kunders følelser, når kommende kunder får noget gratis. Vi taler om at tænke de rigtige kanaler ind til lokkegaver, som ikke gør eksisterende kunder utilfredse.  Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

10 af 24. Help Marketing Julekalenderen består af 24 afsnit med gode råd fra gæster – du kan også lytte med selvom det ikke er jul. Eric fortæller om eksisterende kunders følelser, når kommende kunder får noget gratis. Vi taler om at tænke de rigtige kanaler ind til lokkegaver, som ikke gør eksisterende kunder utilfredse.

I julekalenderen er der Help Marketing Bøger på spil. Det eneste du behøver at gøre er at sende dit spørgsmål til Help Marketing, så Eric kan svare på det i et kommende brevkasseafsnit. Eric vælger tre vindere blandt alle spørgsmål. Konkurrencen kører til 24. december 2018. Bøgerne sendes i starten af 2019 som forsinkede julegaver. Vinderne får direkte besked.

Stil dit spørgsmål her eller mail eric på [email protected].

Gæsterne i dag kender vi fra afsnit 162 og 70. Klik på linksene for at læse noterne eller lytte med på hjemmeside. Alternativt kan du scrolle ned i din podcast app for at lytte til de to afsnit.

Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric