HM227: Stryg med hårene også når du er sur (og de andre tager fejl) #9

Eric tager fat på noget vi alle kender: Vi er sure eller utilfredse over fejl, andre har lavet - men vi er nødt til at være den voksne og dermed undertrykke følelsen af vrede og irritation. Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen
  1. 9 af 24. Help Marketing Julekalenderen består af 24 afsnit med gode råd fra gæster – du kan også lytte med selvom det ikke er jul. Eric tager fat på noget vi alle kender: Vi er sure eller utilfredse over fejl, andre har lavet – men vi er nødt til at være den voksne og dermed undertrykke følelsen af vrede og irritation.

I julekalenderen er der Help Marketing Bøger på spil. Det eneste du behøver at gøre er at sende dit spørgsmål til Help Marketing, så Eric kan svare på det i et kommende brevkasseafsnit. Eric vælger tre vindere blandt alle spørgsmål. Konkurrencen kører til 24. december 2018. Bøgerne sendes i starten af 2019 som forsinkede julegaver. Vinderne får direkte besked.

Stil dit spørgsmål her eller mail eric på [email protected].

Gæsten i dag kender vi fra afsnit 192. Klik på linket for at læse noterne eller lytte med på hjemmeside. Alternativt kan du scrolle ned i din podcast app for at lytte til afsnittet.

Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric