HM224: Mega svært – at briefe andre rigtigt #6

I dag fortæller Eric fortæller om udfordringen med at give opgaver videre til andre. Der sker mange fejl i overlevering af opgaver - og det koster både i tid, det koster i form af frustration og godt kollegialt samarbejde. 

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

6 af 24. Help Marketing Julekalenderen kører derudaf. 24 afsnit med gode råd fra gæster. I dag fortæller Eric fortæller om udfordringen med at give opgaver videre til andre. Der sker mange fejl i overlevering af opgaver – og det koster både i tid, det koster i form af frustration og godt kollegialt samarbejde.

I julekalenderen er der Help Marketing Bøger på spil. Det eneste du behøver at gøre er at sende dit spørgsmål til Help Marketing, så Eric kan svare på det i et kommende brevkasseafsnit. Eric vælger tre vindere blandt alle spørgsmål. Konkurrencen kører til 24. december 2018. Bøgerne sendes i starten af 2019 som forsinkede julegaver. Vinderne får direkte besked.

Stil dit spørgsmål her eller mail eric på [email protected].

Gæsterne i dag kender vi fra afsnit 162 og 70. Klik på linksene for at læse noterne eller lytte med på hjemmeside. Alternativt kan du scrolle ned i din podcast app for at lytte til de to afsnit.

Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric