HM117: Gør en forskel med din markedsføring – julespecial

Help Marketing Julespecial
Help Marketing Julespecial

Hovedfokus er på fem eksperter, der deler deres råd om skriveteknikker, SEO hacks, stemmetræning, blogging, og social media med dig i vores julespecial. Eric får besøg af vores gode ven Leif Carlsen - de snakker jul og meget mere. Lyt med i afsnit 117 af Help Marketing og få indsigt i, hvordan du via ekspertens guldkorn, kan skabe konkurrencefordele og opnå effektiv markedsføring i din virksomhed.

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

Gør en forskel med din markedsføringGør en forskel med din markedsføring – julespecial

Help Marketing podcasten er lavet for dig, der arbejder med digital marketing, salg og ledelse, og som gerne vil opnå succes ved at hjælpe andre.

Baggrunden for Help Marketing er, at vi alle skal blive en lille smule bedre til at hjælpe hinanden. Hvorfor? Fordi det gør hverdagen rarere for alle. Og fordi det er den bedste måde at skabe succes for sig selv og andre på, fordi du opbygger værdifulde relationer.

Ugens værter er Eric Ziengs og Leif Carlsen. Leif er social selling specialist hos Social Selling Company. Samtidig med det er han også dén patreon, der har støttet Help Marketing allermest.

Han har været medvært to gange tidligere i Help Marketing, bl.a. i afsnittet om at holde 50 kaffemøder på et halvt år. Leif er desuden medvært på Social Selling Radio podcasten, som du kan finde her! Til dagligt hjælper Leif virksomheder med den salgsmæssige side af social selling.

5 marketingseksperter giver gode råd til online markedsføring i Help Marketing

Læs om hvem eksperterne er og lyt til afsnittet herunder for at få deres gode råd. Og husk at du kan blive Help Marketing ambassadør og støtte podcasten på mange forskellige måder.

Help Marketing 97 Henrik Hillestrøm 2

Henrik Hillestrøm

Skriver du for lange og snørklede tekster? Så er der god grund til at lytte med her! Eksperten deler nemlig ud af sine guldkorn og giver dig tips og tricks til at skrive godt kort og præcist! I afsnit nummer 97 af Help Marketing er det blevet tid til at lære at skrive godt.

Henrik Hillestrøm er konsulent hos BRO kommunikation. Henrik laver primært projekter med skriftlig kommunikation. Han  underviser desuden i skriftlig formidling. Henrik er hovedansvarlig for marketing og redaktør på BRO-bloggen og vært på BROfm podcasten, der udkommer én gang månedligt.

Lyt til hele afsnit 97 her.

 

Henrik Bondtofte help marketing 101 - henrik bondtofte

Placer dig højere i Google søgninger med tekniske SEO fif! I afsnit nummer 101 af Help Marketing er det blevet tid til at blive meget klogere på bl.a. struktureret data, intern linkstruktur og andre SEO-godter.

Henrik Bondtofte er administrerende direktør og SEO-specialist hos Bondtofte & Co., hvor han hjælper kunder med SEO.

Lyt til hele afsnit 101 her.

 

 

 

Klaus Møller help marketing

Klaus Møller

Stemme og performance træning styrker dig, når du skal formidle – i møder, ved foredrag eller ved podcasts. Emnet er for nogle et lidt overset emne, som i virkeligheden spiller en kæmpe rolle i vores hverdag samt erhvervslivet. Hør mere om hvordan du får bedst mulig kontrol over din stemme, og dermed også større indflydelse på dine omgivelser. Dette opnår du ved hjælp af stemmetræning. Så hvis du ønsker at lære hvordan du får dit budskab knivskarpt igennem, samt hvordan du bruger stemmen optimalt for at tiltrække folk og holde på deres opmærksomhed, så lyt med på dette afsnit af Help Marketing.

Klaus Møller er stemme og performance coach i sit eget firma voicestudio.dk. Klaus arbejder oftest med erhvervsfolk og kunstnere, der bruger deres stemme professionelt. Hovedformålet med hans undervisning er at opnå den optimale gennemslagskraft i folks stemmer, for at de bliver i stand til at levere deres budskab på den bedst mulige måde, og dermed også opnå de mest effektive resultater.

Lyt til hele afsnit 103 her

 

Linn Grubström help-marketing-linn-grubbstroem

Har du et brændende ønske om at blive selvstændig? Hør hvordan madblogger, Linn Grubbström, byggede sin egen platform op fra bunden og fik den til at vokse. Det har givet hende friheden til i dag at kunne stå op hver morgen og møde på arbejde i sin egen virksomhed. Noget som hun virkelig brænder og er dybt taknemmelig for. Lær hvordan du kan skabe din egen platform, og om vejen til at blive en succesfuld blogger og iværksætter.

Linn Grubbström er madblogger og fotograf. Hun står bag den succesfulde blog Frk. Kræsen, som hun startede tilbage i 2011. Hun er oprindeligt fra Sverige og har en baggrund som journalist. Hendes opskrifter er nem hverdagsmad med et lille grønt twist.

Lyt til hele afsnit 104 her

 

Anna Katrine Skall Sørensen

Overvejer du en karriere som intern social media konsulent i en organisation? Eller er du ny i faget? Så får du i denne uges afsnit af Help Marketing overblikket over, hvad du kommer til at lave. Du får også gode gode råd til, hvordan du kan sætte KPI’er for dig selv, og hvad du bør måle på. Vi dykker ned i, hvad en intern social media konsulents arbejdsopgaver er, og hvilke udfordringer du kan møde.

Anna Katrine Skall Sørensen er Social Media Specialist hos BoConcept.

Lyt til hele afsnit 108 her

 

 

Har du gode forslag til at gøre andres dagligdag med online markedsføring lidt nemmere? Skriv dem meget gerne i kommentarerne herunder!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric