HM115: Lytter afsnit – Chatbots, jobsøgning og akademia

Tre lyttere af Help Marketing fortæller, hvad de arbejder med til hverdag, og om hvordan podcasten har hjulpet dem i deres arbejde. Vi taler også om forskellen på at læse om marketing og så arbejde med det, om chatbots og om jobsøgning.

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

lytterafsnit-af-help-marketingLytter afsnit i Help Marketing

Help Marketing podcasten er lavet for dig, der arbejder med digital marketing, salg og ledelse, og som gerne vil opnå succes ved at hjælpe andre.

Baggrunden for Help Marketing er, at vi alle skal blive en lille smule bedre til at hjælpe hinanden. Hvorfor? Fordi det gør hverdagen rarere for alle. Og fordi det er den bedste måde at skabe succes for sig selv og andre på, fordi du opbygger værdifulde relationer.

Ugens tre gæster er Steen Kræmer Rasmussen, Casper Pedersen og Linea Svendsen, der alle er lyttere af Help Marketing.

 

 Steen Kræmer Rasmussen.

Steen er journalist, kommunikationsrådgiver og forfatter til jobsøgningsbogen ’Hit med jobbet’. Han holder foredrag, underviser og rådgiver om jobsøgning.

Når Steen underviser i, hvordan du skriver den perfekte jobansøgning, lægger han særlig vægt på én meget vigtig ting. Det skal ikke blot handle om dig selv, med have fokus på hvad du kan skabe af værdi for en arbejdsgiver, og hvad du kan bidrage til det job du nu engang søger. Fokus skal altså være på modtageren fremfor på afsenderen. Husk også at lave research, inden du søger job hos en virksomhed.

Find Steen her: hitmedjobbet.dkkraemer.dkLinkedIn, Twitter

 

casper-pedersen-help-marketing

Casper Pedersen

Casper som er studerende og arbejder som Junior social media konsulent hos Socialemedier.dk, hvor han rådgiver om de sociale medier.

Casper studerer på Aalborg Universitetet, hvor han læser kommunikation. Han er netop ved at færdiggøre sit 9. semester. På hans uddannelse får han en meget bred viden, og mener selv han primært er refleksiv og undrende, og at hans teoretiske ballast er det der gør at han fungerer godt i praksis. Casper er meget optaget af Charles Sanders Pierce, som både kan bruges teoretisk og i praksis, når man arbejder med markedsføring.

Find Casper her: Twitter, socialemedier.dk, LinkedIn

 

linea-svendsen-help-marketing

Linea Svendsen

Linea er social media manager hos TopDanmark. I øjeblikket stikker Linea snuden i chatbots og eksperimenterer med AI.

Linea sidder også med hele content delen af de sociale medier i TopDanmark. Hun finder på hvad der skal skrives om ud fra hvad der relevant for brugerne. Hun er desuden social media manager på tværs af TopDanmarks platforme. Hun arbejder dermed også med de sociale kanaler til rekrutteringer. Derudover er det også Linea der interagerer og svarer på kundernes spørgsmål på de sociale medier.

Find Linea her: Twitter, LinkedIn

 

 

Ugens content marketing værktøj: Read-o-Meter

Sponsoreret af Erhvervakademi Kolding. Deltag i gratis webinarer og hjælp Help Marketing ved at klikke forbi på gratiswebinar.dk Tak!

Den tekst du skriver. Hvor lang tid tager det at læse den? Hvis du kender din målgruppe godt, ved du også hvor længe de har til at forbruge dit indhold. Help Marketing podcasts plejer at være omkring 45 min baseret på al den feedback jeg får fra dig og alle andre lyttere. Hvis du ved det samme om dine læsere, så brug Read-O-Meter til at fortælle dig hvor længe det i gennemsnittet tager at læse den tekst, du har skrevet. Husk det er gennemsnit. Så kan du tilføje eller fjerne dele alt efter om du har for lidt eller meget tekst. Test det selv gratis på niram.org/read

Tak til Anita for at dele dette tip.

Se alle værktøjer fra Help Marketing samlet her.

Kommentarer til afsnittet? Så brug kommentarerne herunder!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric