HM095: 6 eksperters råd om online markedsføring – sommerspecial

6 eksperter deler deres bedste markedsføringsråd og -erfaringer i denne sommer special "Best of 2016 vol.1". Med disse råd har du efterfølgende et sæt nye værktøjer i dit værktøjsbælte, som du kan benytte med det samme. Lyt med i afsnit 95 af Help Marketing og optimer din online marketing med eksperternes tips og tricks!

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

Ugentligt podcast om online markedsføring, salg og ledelse

Help Marketing podcasten er lavet for dig, der arbejder med digital marketing, salg og ledelse, og som gerne vil opnå succes ved at hjælpe andre. Værterne er Eric Ziengs og Anita Lykke Klausen. Help Marketing produceres af Nochmal.

Baggrunden for Help Marketing er, at jeg gerne vil have, at vi alle bliver en lille smule bedre til at hjælpe hinanden. Hvorfor? Fordi det gør hverdagen rarere for alle. Men i lige så høj grad, fordi det i mine øjne er den bedste måde at skabe succes for sig selv, da man opbygger værdifulde relationer.

Dette er første ud af to sommerspeciels med fokus på konkrete råd om online markedsføring fra dygtige markedsføringseksperter. Derudover fortæller Eric og Anita historier om dette og hint.

6 marketingseksperter giver gode råd til online markedsføring i Help Marketing

Læs om hvem eksperterne er og lyt til afsnittet herunder for at få deres gode råd. Og husk at du kan blive Help Marketing ambassadør og støtte podcasten på mange forskellige måder.

Helpmarketing Mikkel Andersen

Mikkel Andersen

Første råd kommer fra Mikkel Andersen, som er videojournalist på Fanfabrikken, nyhedsbrevsekspert samt Eric og Anitas tidligere kollega i Bolius. Mikkel deler sine tips med dig, så du lærer at mestre How To videoer. Lyt til hele afsnit 73 her.

 

 

Lars Skjoldby Help Marketing

Lars Skjoldby

Andet råd kommer fra Lars Skjolby, som er SEO ekspert i sin egen virksomhed Skjoldby. Lars giver dig en trin-for-trin-guide til at komme i gang med at lave en søgeordsanalyse. Lyt til hele afsnit 79 her. 

 

Brian brandt help marketingBrian Brandt

Tredje råd kommer fra Brian Brandt, som er online marketingnørd hos clickstarter. Brian er direktør og arbejder med online markedsføring primært inden for e-handel, hvor han hjælper virksomheder med at komme godt i gang. Han driver desuden webshoppen Sovedyret.dk. Brian giver dig 6 råd, der klæder dig og din virksomhed på til e-handel succes. Lyt til hele afsnit 81 her.

 

 

Mette og DavidMette help marketing 84David Lohmann, help marketing 84

Fjerde råd kommer fra Mette Willert og David Lohmann, der har deres daglige gang hos DSB. Mettes arbejde består af content produktion for deres forskellige platforme, og hun er samtidig Community Manager for Instagram. David er Social Media Manager og administrerer den content, som Mette laver og behandler data fra DBS’s sociale platforme. Få bl.a. råd til arbejdsfordelingen på SoMe og find ud af, hvorfor samarbejde i organisationen er vigtigt, når du arbejder med SoMe. Lyt til hele afsnit 84 her.

 

Kasper hundeboel hamann Help MarketingKasper Hundebøl

Femte råd kommer fra Kasper Hundebøl. Kasper arbejder med at skabe forretning igennem sociale medier og optimere processer. Arbejdsopgaverne spænder inden for marketing og IT, hvor han hjælper sine kunder med at forstå og bevare overblikket over deres online markedsføring og sociale medier. Få råd til hvordan du får det optimale ud af LinkedIn. Lyt til hele afsnit 86 her.

 

Kurt Strand helpmarketingKurt Strand

Sjette og sidste råd kommer fra Kurt Strand, som er vært og ekstern producent af Mennesker og Medier på DR’s P1 og uddanner selv værter. Han er med til at lave koncepter og holder foredrag – alt sammen med fokus på journalistik og medier. Kurts uge er typisk bygget op omkring Mennesker og Medier, kurser for journalister, foredrag, konferencer og Kurts medieklumme i Kristelig Dagblad. Få de bedste råd fra eksperten og et indblik i, hvordan content marketing påvirker journalistikken og omvendt. Lyt til hele afsnit 83 her.

Teaser og bloopers

Her er en lille teaser for Help Marketing 95 optaget i Key West Florida. Husk der også er bloopers helt til sidst!

Har du gode forslag til at gøre andres dagligdag med online markedsføring lidt nemmere? Skriv dem meget gerne i kommentarerne herunder!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric