HM056: 9 tips til at afholde konferencer, som dine kunder elsker (fra Ib Potter)

Ib Potter

Få inspiration til at afholde konferencer, som dine kunder elsker at komme til og komme tilbage til! Du får 9 tips af Ib Potter i afsnit nr. 56 af Help Marketing, til før, under og efter arbejdet med at afholde konferencer og seminarer.

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

Help Marketing Ib Potter podcast konference marketing camp

Om at afholde konferencer (mest B2B) i Help Marketing

Help Marketing podcasten er lavet for dig, der arbejder med digital marketing, salg og ledelse, og som gerne vil opnå succes ved at hjælpe andre. Værten er Eric Ziengs. Help Marketing produceres af Nochmal.

Baggrunden for Help Marketing er, at jeg gerne vil have, at vi alle bliver en lille smule bedre til at hjælpe hinanden. Hvorfor? Fordi det gør hverdagen rarere for alle. Og fordi det i mine øjne er den bedste måde at skabe succes for sig selv og andre på, fordi du opbygger værdifulde relationer.

Ugens gæst er Ib Potter. Han er lejrchef i Marketing Camp, som er en af Danmarks bedste konferencer om online markedsføring.

I dette afsnit får du bl.a. svar på følgende:

 • 3 gode råd før du afholder konferencer eller seminarer
 • 3 gode råd mens du afholder din konference eller dit seminar
 • 3 gode råd efter du har afholdt din konference eller dit seminar
 • Råd til markedsføringen af konferencen eller seminaret – det sælger ikke sig selv!
 • (Husk du kan støtte Help Marketing)

Ib Potter i Help Marketing

Ib PotterIb Potters råd til at afholde konferencer og seminarer

3 råd før du afholder konferencer

 1. Vær unik. Lav et unikt koncept
 2. Glem dine egne behov. Det handler om at kende din målgruppes bekymringer, som gøres ved at sætte sig ind i målgruppen for at forstå dem (som vi også snakkede om i afsnit 11: Hold på kunderne ved at hjælpe dem).
 3. Selv guld sælger ikke sig selv! Fundamentet skal være i orden. Det skal markedsføres på mange platforme. Et unik koncept er nemmere at markedsføre.

3 råd, når du afholder konferencer

 1. Tag deltagerne i ed. Det er dit ansvar som arrangør, at alle får en god dag. Du skal skabe god stemning fra starten!
 2. Let your costumers do the talking. Under afvikling af konferencen skal næste års konference markedsføres. Giv deltagerne en grund til at dele deres oplevelse og få dem til at bruge det hashtag, der er lavet dertil.
 3. DU MÅ ALDRIG GÅ NED PÅ KAFFE! Ib Potter fortæller i podcasten om, at de løb tør for kaffe i 2014. Derfor valgte han at joke med det og fik bestilt ekstra kaffe til kommende konference samt postede opslag omkring dette på de sociale medier for at fortælle, at det IKKE sker denne gang. Indrøm fejlen, lær af den og vær ydmyg!

3 råd efter du har afholdt konference

 1. Få datoen på nettet. Få dine deltagere til at dele deres oplevelse fra konferencedagen på video. Når de er tilfredse på konference, så få udtalelser på video, som kan bruges næste år. Brug penge på en dygtig fotograf, der kan tage billeder på dagen. Tag folk derpå og få dem til at dele billederne.
 2. Vær god til at evaluere. Stå ved hvis du har fejlet. Det er svært at få folk til at evaluere, men det er rigtig vigtigt med feedback.
 3. Tilret og konceptudvikle. Grundkonceptet kan være det samme fra år til år, men vær opmærksom på at konferencer og seminarer udvikler sig fra år til år.

Hør med på Podcasten, for at få detaljerne! Her taler vi endnu mere om at afholde konferencer og seminarer samt markedsføringen af disse. Lyt med og bliv klogere!

Lyt også til afsnit 53, hvor Nikolaj Astrup også deler et par tips til at skabe gode rammer for netværk til events.

Følg Ib Potter på de sociale medier

Hvis du vil følge Ib Potter, kan du klikke dig ind på Twitter og på Pottercut-podcasten, hvor du kan blive klogere på online markedsføring. Vær opmærksom på, at videoen er en uredigeret version af interviewet. Interviewet og hele podcasten får du ved fx at abonnere på iTunes, så får du den bedste oplevelse helt automatisk.

Ugens Content Marketing værktøj er Pingdom.com

Sponsoreret af Erhvervakademi Kolding. Deltag i gratis webinarer og hjælp Help Marketing ved at klikke forbi på gratiswebinar.dk. Tak!

Hvor hurtigt loader dit site? Google straffer langsomme loadsider med dårligere placeringer i søgeresultaterne! Heldigvis findes der er smart redskab, der kan give dig overblikket. Pingdoms website speed test tester en url som du skriver ind. På få sekunder får du at vide hvilke elementer der gør dit site langsommere. Er der cache-problemer, halter den med serveren eller kontakten til serveren? Du får overblikket, og hvis du ikke ved hvordan du gør noget ved problemet, kan du klikke på links til Google Developers, hvor du kan få hjælp til emnet. Find det gratis på tools.pingdom.com.

Jeg har samlet alle de gode Content Marketing redskaber her fra alle podcast afsnit her.

Kommentarer til afsnittet? Så brug kommentarerne herunder!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric
[index]
[index]