HM055: Ét års podcast jubilæum af Help Marketing

Ét års podcast jubilæum! Det skal fejres! Og det er præcis, hvad vi gør i dette afsnit nr. 55 af HelpMarketing, hvor vi lytter til hilsner fra vores elskede lyttere samt bliver præsenteret for temaet bag Help Marketing.

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

Lytternes hilsner samt teamet bag Help Marketing

I dette podcast jubilæumsafsnit skal vi hilse på teamet bag Help Marketing. Thomas Landal er social media manager og redigerer podcastene. Der klippes og klistres, så vi står skarpt og lyder kloge! Ann Sofie Andersen, er studerende inden for oplevelsesøkonomi og færdiggør sin bachelor i januar 2016. Hun skriver blogindlæggene (shownotes) til podcastsene samt hjælper Eric med forskellige opgaver i Nochmal.

Hvis du vil følge Thomas, kan du klikke dig ind på Twitter og følge med. Klik dig ind på Facebook og LinkedIn, hvis du vil følge Ann Sofie.

Hilsner fra vores lyttere i Help Marketing

Hør hilsnerne og lær Help Marketing teamet at kende ved at lytte med på podcasten.


Bonnie Trøigaard
 Bonnie Trøigaard


 Line Kierulf Dahl
Line Kierulf Dahl


 Maria Holst Mauritzen
Maria Holst Mouritzen


Jacob Mouritzen
Jacob Holst Mouritzen


Lars Skjoldby
 Lars Skjoldby


Morten Vium

Morten Vium


David Guldager
David Guldager


Martin Launey
 Martin Launey

Ugens content marketing værktøj: Mailchimp, Twitter og Evernote

Thomas anbefaler Twitter, da han hele tiden opdager nye ting og modtager meget information indenfor sine interesser. Derudover gives Evernote også en anbefaling med på vejen, da det er smart til at holde styr på sine links.

Ann Sofie anbefaler Mailchimp. At arbejde med Mailchimp er simpelt og brugervenligt. Og så er det er gratis, så længe du holder dig i det små. Et overskueligt værktøj med en masse data tilgængelig fx clickrates med mere.

Se også:
Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric