HM055: Ét års podcast jubilæum af Help Marketing

Ét års podcast jubilæum! Det skal fejres! Og det er præcis, hvad vi gør i dette afsnit nr. 55 af HelpMarketing, hvor vi lytter til hilsner fra vores elskede lyttere samt bliver præsenteret for temaet bag Help Marketing.

Help Marketing Bogen Støt os ved at købe Help Marketing Bogen :-) Køb bogen

Help marketing et års jubilæumLytternes hilsner samt teamet bag Help Marketing

Help Marketing podcasten er lavet for dig, der arbejder med digital marketing, salg og ledelse, og som gerne vil opnå succes ved at hjælpe andre. Værten er Eric Ziengs. Help Marketing produceres af Nochmal.

Baggrunden for Help Marketing er, at jeg gerne vil have, at vi alle bliver en lille smule bedre til at hjælpe hinanden. Hvorfor? Fordi det gør hverdagen rarere for alle. Og fordi det i mine øjne er den bedste måde at skabe succes for sig selv og andre på, fordi du opbygger værdifulde relationer.

I dette podcast jubilæumsafsnit skal vi hilse på teamet bag Help Marketing. Thomas Landal er social media manager og redigerer podcastene. Der klippes og klistres, så vi står skarpt og lyder kloge! Ann Sofie Andersen, er studerende inden for oplevelsesøkonomi og færdiggør sin bachelor i januar 2016. Hun skriver blogindlæggene (shownotes) til podcastsene samt hjælper Eric med forskellige opgaver i Nochmal.

Hilsner fra vores lyttere i Help Marketing

Hør hilsnerne og lær Help Marketing teamet at kende ved at lytte med på podcasten.
Bonnie Trøigaard
 Bonnie Trøigaard
 Line Kierulf Dahl
Line Kierulf Dahl
 Maria Holst Mauritzen
Maria Holst Mouritzen
Jacob Mouritzen
Jacob Holst Mouritzen
Lars Skjoldby
 Lars Skjoldby
Morten Vium

Morten Vium
David Guldager
David Guldager
Martin Launey
 Martin Launey

Følg Thomas og Ann Sofie på de sociale medier

Hvis du vil følge Thomas, kan du klikke dig ind på Twitter og følge med. Klik dig ind på Facebook og LinkedIn, hvis du vil følge Ann Sofie.  Interviewet og hele podcasten får du ved fx at abonnere på iTunes, så får du den bedste oplevelse helt automatisk. Herunder får du en lille teaser 🙂

Lyt til det allerførste pilot afsnit af Help Marketing podcasten her eller et af de mest populære afsnit 20: Sådan virker Facebook annoncering.

Ugens content marketing værktøj: Mailchimp, Twitter og Evernote

Thomas anbefaler Twitter, da han hele tiden opdager nye ting og modtager meget information indenfor sine interesser. Derudover gives Evernote også en anbefaling med på vejen, da det er smart til at holde styr på sine links.

Ann Sofie anbefaler Mailchimp. At arbejde med Mailchimp er simpelt og brugervenligt. Og så er det er gratis, så længe du holder dig i det små. Et overskueligt værktøj med en masse data tilgængelig fx clickrates med mere.

Jeg har samlet alle de gode Content Marketing redskaber her fra alle podcast afsnit her.

Kommentarer til afsnittet? Så brug kommentarerne herunder!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric
[index]
[index]