Sådan støtter du Help Marketing

HELP MARKETING Podcast

I Help Marketing podcasten forsøger jeg at skabe stor værdi for lytterne ved at interviewe gæster, der har viden og kan inspirere om forskellige områder inden for markedsføring, kommunikation, salg og ledelse. Hvis du får værdi ud af Help Marketing, kan du støtte podcasten på forskellige måder. Læs her hvordan. Og på forhånd en kæmpe tak for, at du overhovedet overvejer at støtte 🙂

Støt Help Marketing ved at købe mine produkter

Arbejder du med markedsføring og vil gerne købe Help Marketing Bogen, støtter du også podcasten. Du kan købe den lige her. 

Du kan også købe mit online kursus i podcasting, hvis du selv vil podcaste.

Hvis du er interesseret i rapporter om podcasting, så kan du købe “Dansk Podcast Analyse“.

Støt Help Marketing ved at give 5 stjerner og en anbefaling på iTunes og Stitcher

For at andre kan finde Help Marketing er det en stor hjælp, at du giver podcasten 5 stjerner OG en anbefaling. Her er links til at gøre det med det samme:

Støt Help Marketing ved at dele afsnittene i dit netværk

snapcode Eric ZiengsDit netværk hungrer efter godt indhold, som de kan bruge. Hvis du er Help Marketing lytter, kan du jo overveje at dele podcasten i dit netværk på LinkedIn, Twitter, FacebookEllo (ej, ingen grund til at dele på Ello) eller dele billederne fra afsnittet på Instagram og Pinterest. Du kan også dele billeder eller en lille sjov video på Snapchat (ericziengs). Hvis du tagger mig, så kan du bande på, jeg nok skal like og kommentere.

Du kan også bare fortælle dine venner eller kolleger om Help Marketing. Eller måske dele denne blogpost? 🙂

Giv din feedback eller bliv frivillig i produktionen

Jeg vil altid meget gerne høre, hvordan Help Marketing kan gøres bedre eller hvad der allerede er super godt. Så mail til mig. Vil du involvere dig mere, så giv et bud på hvordan du kan hjælpe. Lige nu leder vi efter en person, der kan tage noter til hver afsnit. Mail mig!

Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric