Hvor ser jeg antallet af abonnenter på min podcast i iTunes?

Jeg modtog dette spørgsmål forleden fra Thomas Pape, der også har sin egen podcast, om hvordan man finder ud af, hvor mange der abonnerer på ens podcast i iTunes.

Spørgsmål til brevkassen

Hej

Tak for din super podcasts og denne hjemmeside. Det er guld værd.

Jeg har en podcast der hedder Det gode studieliv. Jeg har ikke kunnet finde ud af hvor mange der abd. på min podcast i iTunes.

Ved du hvor man ser/finder ud af det.

På forhånd tak og god dag til dig.

Hilsen

Thomas Pape
SPINE.dk

 

Mit svar til Thomas var:

Hej Thomas

Tak for rosen – jeg er glad for at Help Marketing kan hjælpe dig 🙂

Måden hvorpå du finder ud af hvor mange downloads du har, kommer an på hvilken host du bruger. Så log ind dér, hvor du uploader dine mp3-filer og brug deres statistik. Hos BluBrry, hvor jeg hoster, ser det ud som screenshottet. For Soundcloud kan du læse mere her.

Du kan også i iTunes få en fornemmelse af hvilke afsnit klarer sig godt, når du går ind på din podcast og ser afsnittene under hinanden. Ud fra hver er der en bjælke. Jo mere den er fyldt, jeg flere downloads. Men altså ingen tal fra iTunes (det er jo Apple).

Du kan også bruge Podtrack gratis her. Det kræver dog lidt teknisk setup alt efter hvordan du hoster dine filer.

Din afspiller på dit site ligner den fra PowerPress. Hvis det er rigtigt, at du bruger dét plugin, så kan du for 3-5 dollar pr måned få stats fra Blubrry gennem Powerpress.

Håber det hjælper 🙂
Eric

—  | —

Nochmals brevkasse om content marketing og podcasting er en gratis tjeneste, som du kan benytte dig af her. Jo mere konkret du er i dine spørgsmål, jo mere konkret jeg kan være i svarene. Du skal være opmærksom på, at vi efter behov kan udgive dit spørgsmål og mit svar. Som udgangspunkt sætter vi dit fornavn og første bogstav af efternavnet på. Men hvis du giver tilladelse skriver vi gerne hele dit navn og din arbejdsplads. Vi kan ikke garantere svar, men vil gøre meget for at hjælpe dig. Vi glæder os til at læse dit spørgsmål!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric