Hvordan tolker jeg data fra Facebook Insights?

Jeg modtog dette spørgsmål fra Henrik om, hvordan man tolker sin statistik fra Facebook Insights.

Spørgsmål til brevkassen:

Hej Eric

Jeg forsøger at lave noget brugbart statistik over vores Facebook-side ved at udtrække Excel-filen fra Facebook InSight.

Har du – eller kender du til – et overblik over de mange kolonner i regnearket? Jeg synes det er svært helt at gennemskue, hvad forskellen er mellem de mange forskellige målinger af reach mv.

Venlig hilsen
Henrik Petersen

 

Mit svar til Henrik var:

Hej Henrik

Det har du meget ret i. Det er en stor udfordring at tolke Facebook insights. Normalt kigger jeg på reach (og det kan du så dele op i organisk og betalt reach). Resten af reach kigger jeg ikke rigtigt på. Man er nødt til at prioritere. Så det vil jeg anbefale dig. Start i det små og så kan du tilføje mere over tid.

Likes, kommentarer og delinger er også relevante at se på. Og video seening.

Husk på at fanerne er inddelt efter visninger og personer. Jeg plejer at kigge på personer/unikke. Det er det samme som at kigge på unikke brugere vs. sidevisninger.

Håber det kan bruges?
Eric

 

Nochmals brevkasse om content marketing og podcasting er en gratis tjeneste, som du kan benytte dig af her. Jo mere konkret du er i dine spørgsmål, jo mere konkret jeg kan være i svarene. Du skal være opmærksom på, at vi efter behov kan udgive dit spørgsmål og mit svar. Som udgangspunkt sætter vi dit fornavn og første bogstav af efternavnet på. Men hvis du giver tilladelse skriver vi gerne hele dit navn og din arbejdsplads. Vi kan ikke garantere svar, men vil gøre meget for at hjælpe dig. Vi glæder os til at læse dit spørgsmål!

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric