Alle podcast-afsnit i iTunes via PowerPress

Hvordan får du vist alle afsnit af din podcast i iTunes / Apple Podcast? Det spørger Adam om, fordi iTunes kun viser de seneste 50 afsnit af hans podcast. Læs hvordan du indstiller PowerPress rigtigt, så alle dine afsnit bliver vist.

Spørgsmål fra Adam

Hej Eric

Jeg sidder sammen med Michelle fra Workhero og sad med et spørgsmål angående Podcast og hun sagde med det samme, at du må være den mest kyndige til at svare på spørgsmålet.

Adam blicher show nochmal
Til dagligt driver jeg et Tennis Podcast og er løbet ind i udfordringen, at jeg er på 50+ episoder og, at der nu kun bliver vist de seneste 50 episoder i iTunes. Jeg kan se, at det er lykkedes dig at få alle dine episoder vist i feedet – kan du hjælpe mig? Har forsøgt mig på google, men mine evner fejler.

På forhånd tak!
Adam Blicher

Svar fra Eric

Hej Adam

Mit bud er at du i PowerPress har indstillet dit feed til kun at vise 50 afsnit af din podcast. Under Feed-indstillinger kan du indstille den til at vise alle. BluBrry, der står bag PowerPress, anbefaler, at man ikke sætter den over 300. Men du har jo lidt tid endnu til 300 afsnit! Du kan også indstille PowerPress til kun at vise alle RSS-data for de seneste ti afsnit, mens afsnit 11 og ældre kun viser de data, som iTunes kræver. Det har jeg ikke gjort – med 150 afsnit virker det fint i PowerPress.

Sådan ændrer du feedindstillinger i PowerPress:

  • Login på WordPress
  • Gå til PowerPress plugin under “indstillinger”
  • Vælg “Feeds” for oven i avanceret visning
  • Scroll ned til “Feed-indstillinger”
  • Sæt “Vis de seneste” til 100, 200 eller 300 (Blubrry anbefaler max 300)
  • Hvis du har over 300 afsnit, bør du overveje at sætte kryds i “Feedepisode-presser”, så kun de seneste ti afsnit får alle RSS-data med, mens de andre kun viser de basale data
  • Scroll til bunden og gem ændringer

feedindstilinger powerpress help marketing

Hjælper det?

Med venlig hilsen,
Eric

Svar fra Adam

Hej Eric
Fantastisk med hurtigt svar og vilje til at hjælpe.
Fandt det inde under Feed i PowerPress og har nu indstillet den til 100 i stedet for 50.
Det virker her til morgen, tusinde tak for hjælpen!
Adam

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag og sparring om din marketing Kontakt Eric