Content Marketing Foredrag

Jeg holder jævnligt foredrag forskellige steder. Jeg har bl.a. været foredragsholder på Digital Markedsføring, SEOdaySocial Media Week Copenhagen, Content Days, Marketingcamp, og jeg underviser hos IBA.

Du kan også booke mig til et foredrag til din konference eller i din virksomhed. Foredrag af denne type tilpasser vi til din virksomhed.

Lige nu laver jeg følgende foredrag:

Foredrag om Content Marketing

Hvad er Content Marketing, og hvordan kan virksomheder bruge det i deres markedsføring og til at skabe bedre relationer med deres kunder og dermed bedre salgsmuligheder? Som konsulent arbejder jeg med dette til dagligt. I Bolius, som er blandt top 30 største website i Danmark, arbejder vi med dette. Jeg holder foredrag bl.a. med mål om:

  • Bedre forankring af Content Marketing i organisationen
  • Bedre forankring af Content Marketing i ledelsen
  • Øge kompetencerne inden for content Marketing i en given afdeling

Foredrag om Help Marketing

Help Marketing tankegangen går ud på at hjælpe andre, uden at forvente at få noget igen her og nu. Ved at hjælpe andre skaber du ambassadører for dig selv. Det handler min podcast om. Lad mig præsentere tankerne bag og vise, at det altså gør en stor forskel at satse på relationer i din markedsføring!

Foredrag om Podcasting

Podcasting bliver mere og mere udbredt – især i USA, men også i Danmark lytter flere og flere danskere til podcasts om diverse emner. Men hvad kan man egentlig bruge podcasting til, hvordan du man bruge det i sin virksomhed, og hvordan kommer man i gang? Hvad er fordelene, og hvor meget kræver det egentligt?

Jeg tager udgangspunkt i Help Marketing og giver eksempler fra mit netværk af andre professionelle podcastere. Af samme grund har jeg lavet sitet www.podcaststats.dk.

Tag fat i mig på 4142 7567 eller via andre kontaktmuligheder.

Udtalelse om foredrag

“Vi havde i Ingeniørforeningen IDA besøg af Eric, som holdt et oplæg om digital udvikling og indholdsproduktion, som inspiration til udviklingen af vores site universe.ida.dk. Eric ramte os rigtig godt, og kom med mange konkrete og udfordrende forslag til både vores proces og digitale værktøjskasse, som vi har taget med tilbage til kontoret, og bruger i vores hverdag i dag.” Magnus Kragelund, IDA

“Vi havde i Ingeniørforeningen IDA besøg af Eric, som holdt et oplæg om digital udvikling og indholdsproduktion, som inspiration til udviklingen af vores site https://universe.ida.dk. Eric ramte os rigtig godt, og kom med mange konkrete og udfordrende forslag til både vores proces og digitale værktøjskasse, som vi har taget med tilbage til kontoret, og bruger i vores hverdag i dag.”

Magnus Kragelund, IDA

Foredrag, kurser og sparring om Content Marketing og sociale medier Brug Nochmal