#CMsnakkens cover art

Har du læst alle indlæg på bloggen om Content Marketing? Og har du været forbi min blog hos Børsen? Jamen så kommer her et uimodståeligt gratis tilbud: Podcast #CMsnakken. Det står selvfølgelig for Content Marketing-snakken. Jeg er vært sammen med Troels Pleimert fra Identitet og Design. Hver uge optager vi et nyt afsnit på 30-40 minutter, hvor vi taler om relevante CM-emner. Det kan være nyheder, der påvirker CM eller konkrete forslag til, hvordan man arbejder med de forskellige områder inden for CM.

Du kan også være med ved at stille spørgsmål eller skrive kommentarer med hashtagget #CMsnakken på Twitter. Du er velkommen til at se med, når vi optager onsdage omkring kl. 16 eller 17 via Google Hangouts på vores G+ side. Du kan også downloade eller streame audio-versionen af #CMsnakken til din mobiltelefon og lytte med, når det passer dig. Feedet er: http://feeds.feedburner.com/cmsnakken. Åbn det med din podcast app på Android og Windows Phone. ITunes bruges bør klikke her. Vil du gerne se videoen, så gå til #CMsnakken på Youtube.

Vi optager 12 afsnit i foråret og 12 afsnit i efteråret. Afsnittene ligger og venter på dig. De er faktisk lidt kede af, at du ikke har lyttet til dem endnu! Især fordi vi har dygtige gæster, der også på den ene eller anden måde arbejder med Content Marketing i mange af afsnittene.

Se eller lyt med! Og giv gerne konstruktiv kritik på podcasten eller diskuter emnerne med os. Lad os blive dygtigere sammen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *