Min mission er ganske enkelt at være med til at gøre hele den digitale marketingbranche bedre og øge vores kompetencer, og ikke mindst sætte fokus på, hvordan vi kan opnå succes ved at hjælpe andre (heraf min egen podcast Help Marketing med selv samme fokus).

 

Jeg arbejder med Content Marketing, sociale medier og synergierne mellem hvem er eric ziengskommunikationsplatforme. Det lyder fancy, men kort sagt er mit mål er at hjælpe virksomheder skabe bedre forretning ved at kommunikere. Jeg er bedst i situationer, hvor virksomheder tænker langsigtet og har en ærlig tilgang til omverden. Jeg er allergisk over for corporate bullshit.

Virksomheder skal opførere sig ordentligt over for omverden og formå at tjene penge. Det er the basics. Når det er på plads, handler det om at skabe konstruktive relationer til stort set alle stakeholdere: Medarbejdere, kunder, leverandører, ejere, konkurrenter, pressen, leads, medarbejdere og kunder (det er ikke en fejl, at jeg nævner to grupper to gange). Det er her kommunikation kommer ind i billedet. Har du styr på det, er det svært ikke at opnå succes.

Konkret laver jeg lidt af hvert:

  • Foredrag om ovenstående bl.a. på Digital Markedsføring, til Content Days og Social Media Week Copenhagen
  • Konsulentydelser inden for samme områder – primært med sparrings og idéudviklingsfokus
  • Blogger om de selv samme emner her hos Nochmal og hos Børsen
  • Er vært på podcastsen Help Marketing
  • Rådgiver om og hjælper andre med at podcaste
  • Underviser hos KEA og IBA

Jeg driver Nochmal ved siden af mit primære arbejde i Bolius – Boligejernes Videncenter, hvor jeg er digital strateg. Bolius arbejdede faktisk med Content Marketing, inden begrebet blev til et hype. Jeg bruger min erfaring fra Bolius og mine otte år i bureaubranchen i Nochmal.

Pinterest har jeg samlet logoerne for de virksomheder, jeg har arbejdet for enten direkte eller hjulpet med konsulentydelser. Og ellers kan du se min karriere på LinkedIn.

Hvis jeg kan hjælpe – enten i et betalt projekt eller en hurtig gang sparring på Twitter eller telefonen – så tag fat i mig. Du kan skrive til brevkassen her, eller ansøge om en gratis konsulenttime med mig her.

Kontakt Eric

Dialog er vejen frem

Vil du i kontakt med Nochmal og dermed Eric Ziengs? Gennem Nochmal rådgiver Eric om Content Marketing, relationsmarkedsføring og podcasting. Har du brug for sparring om din Content Marketingsindsats? Eller vil du tale om LinkedIn, Twitter eller andre sociale medier, og hvordan de  kan øge salget gennem fx relationsmarkedsføring? Eller søger du interaktive kurser og foredrag om disse emner?

Læs om min måde at samarbejde på.

Det nemmeste er at ringe og tweete. På nær brevduer er de fleste kommunikationskanaler tilgængelige :)

Nochmal
Magnoliavej 4, 1. tv
2000 Frederiksberg

Har du brug for en ekspertudtalelse om Content Marketing, digital markedsføring eller podcasting, så tjek min presseside her.

Nochmals CVR-nummer: 29056323 og P-nummer: 1011816076. Du kan også finde Nochmal på Virk.dk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *