Overblik: Danmarks bedste PR og kommunikationsbureauer

List over bedste kommunikationsbureauer nochmal

De bedste danske kommunikations- og PR-bureauer på én crowdsourcet liste. Lige til at klikke videre på, når du skal lede efter dit næste bureau. Du kan også selv stemme på bureauerne!

Bedste danske kommunikationsbureauHer er en crowdsourcet liste over Danmarks bedste PR og kommunikationsbureauer. Der er hård kamp om marcom-budgetterne, for bureauerne bejler til kunderne med de seneste buzzord, den mest strategiske løsning og med de dygtigste PR-konsulenter. Samtidig fornemmes en trend om at hive flere opgaver in house – især de strategiske opgaver. Men flere PR og kommunikationsbureauer formår at tjene penge ifølge denne analyse.

 

Din næste pitch eller bureaurunde

Hvilke danske PR og kommunikationsbureauer er så de bedste? Uanset om det er i København, Aarhus, Odense eller i den by, du arbejder. PR Tigeren er PR Branchens årlige pris til det ypperste i kommunikationsbranchen. Her bestemmer dommere, hvad der er god kommunikation og Public Relations. Samtidig skal du overveje om du skal samarbejde med Danmarks største kommunikationsbureau eller om et mindre PR-bureau eller et enmands-bureau er vejen for jer. Hav også med i overvejelserne, hvorvidt du får mest værdi ud af et strategisk kommunikationsbureau eller om du har brug for et mere eksekverende bureau.

Sådan får du mest ud af dit PR-bureausamarbejde!

Lad os tage nettets crowd-sourcing-muligheder til os for at finde ud af, hvilke kommunikationsbureauer du skal man indbyde til næste pitch eller bureaurunde. Listen over de bedste kommunikationsbureauer er lavet! Men er rækkefølgen den rigtige? Din stemme gælder. Så stem bureauerne op og ned på listen. Og tilføj gerne flere bureauer – jeg har sandsynligvis overset nogle.

Til jer bureau-folk: Der står ingen tiger på spring, hvis I placerer jer øverst på listen.Til gengæld er jeg sikker på, at en høj placering vil give flere pitch-muligheder – så spred ordet!

 

 

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag, kurser og sparring om Content Marketing og sociale medier Brug Nochmal