Ny dansk podcast: Help Marketing – Pilot afsnit

Eric Ziengs podcastHelp Marketing er en dansk podcast om Content Marketing, salg, social media og digital markedsføring. Hver uge interviewer jeg en ny ekspert inden for et bestemt område. Dermed får du som lytter helt konkrete input til at gøre din hverdag nemmere. Grunden til podcasten hedder Help Marketing er, at min tilgang til markedsføring er relationsbaseret og langsigtet. Hele konceptet er simpelthen at hjælpe andre og dermed på sigt opnå succes. Det gælder både i business men for så vidt også privat og karrieremæssigt.

Jeg tager noterne for dig

Når jeg selv lytter til podcasts, bliver jeg ofte inspireret men kan ikke altid skrive noget ned (ofte sidder jeg på cyklen). Derfor tager jeg noterne fra Help Marketing for dig og lægger dem ud sammen med podcasten. Noterne omfatter gode råd, cases, bøger og hjemmesider – lige til at kopiere.

Audio og video

Hver uge får du automatisk en lyd-version via iTunes, Stitcher eller RSS ned på din smartphone. Så husk at abonere! Du kan også lytte med her på siden og afspille audioen herunder.

 

Abonner på Help Marketing via på din smartphone eller computer. Vær opmærksom på, at YouTube videoen kun er interviewet med gæsten (dog ikke i pilot-afsnittet). Det indeholder ikke ugens redskab mv. YouTube-versionen er den rå optagelse, mens audio-versionen er den forbedrede, redigerede udgave. Og ja, det er meningen, at du skal kunne se de sidste par minutter optagelse på YouTube-videoen, hvor vi optager intro’en til audio-versionen. Det er lidt som bloopers fra 1990’erne.
🙂

Din hjælp og Patreon

Jeg laver en dansk podcast, fordi jeg elsker mediet og gerne vil inspireres af dygtige mennesker, som er gode til at hjælpe andre. Jeg vil selvfølgelig gerne skabe værdi for dig som lytter og seer. Derfor er din feedback er helt uundværlig. Det sikrer, at jeg kan forbedre Help Marketing. Jeg håber du vil skrive en kommentar herunder – ris, ros, forslag, diskussion om emnet etc.

Hvis Help Marketing skaber nok værdi for dig, kan du overveje, om du vil give en skilling tilbage ved at blive en PatronPatreon.com/ericziengs. Her kan du bestemme, hvor meget hvert afsnit er værd i dollars. Indsæt dine kreditkort info og så trækker Patreon beløbet x antal podcasts i den pågældende måned (ofte fire stk – en om ugen). Du er dermed med til at bidrage til hosting, diverse udgifter og en brøkdel af min tid. Jeg er meget åben omkring økonomien. Derfor får alle Patrons et overblik over økonomien og antal downloads af podcasten, så snart vi har opnået første mål på 20 dollars per afsnit.

Er det ikke lige dig at blive en Patron, så kan du hjælpe på andre måder:

  • Sørg for at abonnere, downloade og lytte til alle afsnit
  • Giv en rating på iTunes, så andre kan finde Help Marketing
  • Del podcasten i dit netværk
  • Giv feedback og forslag til gæster
  • Hjælp dine medmennesker generelt

Abonner via  iTunes, Stitcher eller RSS (til stort set alt andet).

Vi lyttes, ses og kommenteres ved!

 

Lad mig høre hvad du synes om indholdet ...

Del dette på ...
Foredrag, kurser og sparring om Content Marketing og sociale medier Brug Nochmal